HJÄLP OSS ATT HJÄLPA

PlusGiro 35 28 62-7.

Nu också med

SWISH 123 419 70 26.

Våra sponsorer:


 

Djurskyddet 

Temperatur i bilen

KLICKA PÅ TABELLEN OVAN. BRA ATT KÄNNA TILL INNAN MAN LÄMNAR EN HUND, KATT ELLER BARN I BILEN!

TÄNK PÅ ATT BARA NÅGRA MINUTER KAN RÄCKA FÖR ATT EN INDIVID SKA PLÅGAS OCH I VÄRSTA FALL DÖ I BILEN! 

KOKAS HELT ENKELT IHJÄL!

________________________

Tveka aldrig att kontakta polisen om ni ser någon som behandlar ett djur illa! Gå på er magkänsla, tycker ni något är fel så är det bättre att ringa en gång för mycket än inte alls!

Ring 112 vid akuta ärenden eller 114 14 vid ej brådskande.

 

CHILLA ÄR HEMMA IGEN!

 Tusen tack för er hjälp!

KATTERNA HAR FÅTT NYTT HEM!
Carina Malmstedt

Bosse har bott hos oss i ett drygt år och har det hur bra som helst. Han trivs så bra med att få vara både ute o inne. Har också fått en kattkompis i grannkatten Svante.

 

 

Jag rekommenderar Din Studio

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SKÄNK GÄRNA EN SLANT - STOR SOM LITEN. 
PlusGiro 35 28 62-7. Nu också med SWISH 123 419 70 26.

Tassebokatter söker nya goda hem:

SKÄNK GÄRNA EN SLANT - STOR SOM LITEN. 
PlusGiro 35 28 62-7. Nu också med SWISH 123 419 70 26.

ALFONS ÄR PÅ RYMMEN I MARIA STADEN, HBG
Min katt sprang bort i söndags (12/11) när vi var på besök i Maria staden i Helsingborg. Katten heter Alfons och är en sköldpaddsfärgad hona med vita fram/bak-tassar. Hon är ett och ett halvt år gammal. Alfons är tunn i pälsen och klarar därför inte av kylan väl, därtill är hon ganska virrig och blir lätt skrämd av höga ljud och plötsliga rörelser. Alfons är inte chippad. Hon bär ett blått halsband. Vid iakttagelse ring 0708-934 347. Malin.

TITUS ÄR HEMMA IGEN PÅ ÄTTEKULLA/HBG
Titus är 3-årig hankatt som försvann den 8/11 från Ättekulla på Bärnstensgatan. Titus har kommit tillbaka, jag är jätteglad. Här är Titus hemma igen ligger på sitt favoritställe. 

UPPHITTAD KATT PÅ TRAKTÖRSGATAN I HBG!
Hade en hankatt sittandes jamande utanför min balkong i morse (10 nov). En lite äldre avsmalnad herre. Är en innekatt och van vid barn. Efter mycket mat och vatten så har den legat och sovit hela dagen i sonens säng. Har lagt ut honom på olika Facebook sidor och även lagt in honom på vilse.nu. Mvh Kajsa 0735467081.

KATTEN LOKE BEHÖVER ETT NYTT BOENDE PÅ LANDET!
Loke som fyllde 3 år i Juni i år behöver omplaceras. Han är en stor blandraskatt med Maine Coon och Norsk Skogkatt i sig. Färg creme/vit tigrè.
Klicka för att läsa mer: Katter söker hem!

TRE KATTER SÖKER NYA HEM ! ! !
Lovis, Sixten och Maja söker akut nytt/nya hem. Vana vid barn och hund. 3 år och kastrerade. Både ute- och innekatter. Tacksam för kontakt och hjälp. De finns utanför Ängelholm.
Hälsningar Kattmormor Helén. 0705778159.

 

UPPHITTAD KATT I KLIPPAN SÖKER NYTT HEM!
- Denna underbara dam som vi kallar "Astrid" har på ett ödesdigert vis, som slutade lyckligt, nu bott ett tag hemma hos oss. Astrid är den underbaraste flicka som verkligen tackar livet. Sitter gärna i soffan hos dig eller ligger hos dig när du skall somna. Otrolig snäll. 100% rumsren.
Har varit hos veterinären med henne, men hittade ej något chip. Ej heller fått någon respons när vi annonserat henne med foto. Jag tror att Astrid är ung. Då jag bor i lägenhet, har hon ej tillgång till att gå ut och detta fungerar jättebra. Hon tillbringar dagarna med mina andra katter vilket fungerar mycket bra. Camilla 0723817690.

Tassebokatter söker nya goda hem:

STELLA - sköldpaddsfärgad ungkatt. 
Fin, kelen, social katt precis som sina syskon.

SAGA
- ca fyra månaders honkatt, upphittad i Simrishamn, lite blyg av sig annars mycket snäll och fin katt.

STANLEY
- tvåårig hankatt, snäll och kelen katt. Passar bra med barn och djur. Upphittad i Simrishamn.

SAMMIE
- ca ettårig honkatt. Pratig och sällskapssjuk. Passar bra som inne- och utekatt. Fin och trevlig katt.

FERDINAND - sjuårig hankatt, snäll, kelen och tillgiven bastant katt. Nyligen ögonopererad i nedre ögonfransarna. Ensamkatt och inne/utekatt.

HÄLSNING FRÅN TASSEBOKATT ROCKEY FRÅN SITT NYA HEM! 
Brev från Rockey. Nu har jag varit hos min nya matte i en vecka, och nu ska jag berätta vad som hänt mig.

Läs berättelsen om katten Rockey i Utplacerade katter!

 BELLA ÄR PÅ RYMMEN I HÖGANÄS ! ! !
Bella är 9 år, hon har en defekt i vänster öga, har en vit tuss på bröstet, lite beige, krullig på magen. Hon har varit borta sen den 4/9 2017 från Prinscarlsgatan, Höganäs, 
0762624782, mail ansa64@live.com. Mvh Jeanette.

EFTERLYSNING AV BORTSPRUNGEN KATT I RÖKE
Siggemannen är borta sedan början av augusti. Han försvann fr Röke, ca 2 mil fr Hässleholm. Rödtigrerad m vita tecken. Örontatuering V796H. Chip 968000005297717. Kontakta Falkenbergs Djurskyddsförening Tel 073 53 24 114

BORTSPRUNGEN KATT I KATTARP/HELSINGBORG!
Vår älskade katt är borta. Hon försvann i torsdags den 28/9-17. Hon är vit i grunden och har gråa och orange fläckar. Runt hennes ögon är det gråa konturer. Titta gärna i förråd och garage då hon kan söka sig dit. Katten är chipmärkt men inte registrerad ännu. Ni kan nå oss på telefon 0708175383. Tack på förhand! Maud.

DJURENS DAG 2017 FIRADES PÅ TASSEBO MED ÖPPET HUS I KATTHUSEN OCH DAGEN TILL ÄRA BJÖD KATTERNA PÅ FIKA I VACKERT HÖSTVÄDER MED MÅNGA DJURVÄNNER SAMT LOPPIS OCH LOTTERI!

Tassebo tackar alla Givare, Besökare och Sponsorer samt Volontärer för ett gott jobb till DJURENS DAG där tusentals loppisprylar såldes och inbringade medel till Tassebo's verksamhet med fint höstväder under dagen. Lotteri, loppis och fika gick åt som smör i solen i det fina höstvädret under Djurens Dag.

EFTERLYSNING AV KATTEN MAJA I KATTARP ! ! !
Detta är Maja. Hon har varit borta sedan i lördags 16/9. Kännetecken: Hon har en vit fläck mitt på halsen. Lite hängmage efter att hon blev steriliserad som liten. Hon är kelen och gillar att jaga möss och äta torrfoder. Tyvärr inte chipad och tyvärr inte något halsband när hon försvann.  
Vi bor i Kattarp mellan Helsingborg och Ängelholm.
Mvh Daniel 0736226213. akerlund_daniel2@hotmail

KATTEN TUSSAN, 5 ÅR, FÖRSVANN I ÖDÅKRA
Tussan försvann torsdagen den 14 september i Ödåkra. Hon har två halsband, en rött med adress-tub och en flerfärgat. Hon är kastrerad och tatuerad i örat (8D131).
Tussan brukar vara ute några timmar på dagen eller kvällen men alltid kommer hem på kvällen och sover i huset.
Ring Beata 0707271875.

KATTEN SAGA BORTKOMMEN I VARALÖV/ÄHLM!
Hej, min lilla Saga (4 mån, inte öronmärkt) kom bort sent i lördags kväll från vår gård i Varalöv. Det var mycket gäster här o kanske har hon hoppat in i någons bil . . . har hänt förut ! . . . snälla om ni får in henne upphittad hör då av er till mig ❣️ 0705224391 / mvh Mia.

HÄR ÄR LILLEMAN SOM BEHÖVER ETT NYTT HEM!

En bondkatt på ca 4-5år. Han kom till oss då vi trodde att vår andra katt ville ha sällskap under dagarna när vi var borta. Vi har nu kämpat i 1,5 år med allt och dom blir inte vänner. Vår gammal katt hoppar på honom och är verkligen inte snäll mot honom. Är med stor sorg för oss att vi måste hitta ett nytt hem för alltid till honom. 
Han är en super snäll innekatt och när vi försökt ta ut honom har varit mycket rädd så vi upplever att han trivs bäst inne. Han är blyg och lite skygg men med tiden här hos oss har han blivit en mer social katt. 
mariaborgman@hotmail.com, mobil 0709105555.
20170830.

Klicka för att läsa mer: Katter söker hem!

UPPHITTAD HONKATT PÅ TÅGABORG/HELSINGBORG 
SÖKER SIN ÄGARE ! ! !
Female cat found this summer in the Tågaborg area. 
Estimated 2 years old, very friendly.
Contact Sallyviken@gmail.com

SKÄNK GÄRNA EN SLANT - STOR SOM LITEN. 
PlusGiro 35 28 62-7. SWISH 123 419 70 26.

ASLAN ÄR BORTSPRUNGEN I VIBY/FJÄLKINGE
Vår katt Aslan försvann i början på juni från vårt hus på Norrevångsvägen, Viby/Fjälkinge. Han är ljusgul med vitt på hakan/bröstet och tassarna. Väldigt social. Kastrerad men ej märkt. Vi saknar honom! 
Mvh Annie, 0733-949929. Mail: annie.schack@hotmail.com

VI SÖKER NYTT HEM TILL VÅR FINA KATT GIZMO!
Vi har flyttat från hus på landet till en lägenhet där han inte alls trivs. Gizmo gillar att vara ute mycket och är en härlig katt när han får sköta sig själv. Han är ingen kelkatt men ligger gärna nära och spinner efter att han varit ute på äventyr. Det är med tungt hjärta vi letar efter ett nytt hem, men vi gör det för vår katts skull. Vi tog hand om Gizmo när han var knappt ett år, han hade då haft det lite tufft. Han är van vid barn men mår bäst av lugn och att få leva på egna villkor. 
Gizmo är 9 år och längtar tillbaka till ett liv ute i friheten. 
Mvh Axel och Familj. 0761913909.

Se fler katter i fliken Katter söker hem!

TASSEBOBLADET skickas ut till de som skänker via PlusGiro, ej Swish eftersom det saknas adressuppgifter.

OBS! SENASTE TASSEBO-BLAD FINNS HÄR ! ! !

Vänligen meddela Tassebo om den efterlysta katten har kommit tillrätta eller utannonserad katt är utplacerad! 

kontakta@djurhemmet-tassebo.se 

EN OGILTIG SEDEL TILL KATTERNAS OMVÅRDNAD!
Släng inte ogiltiga sedlar i papperskorgen utan skicka dem till Tassebo så samlar vi dem på hög och löser in dem samtidigt på Riksbanken. Kostar 100 kr att lösa in dem oavsett hur många. Så kommer de katterna tillgodo oavkortat. Skicka dina sedlar i frankerat kuvert till
Stiftelsen Djurhemmet i Helsingborg - Tassebo
Box 13141, 250 13 Helsingborg
eller lämna dem direkt på Tassebo.
Endast utgångna sedlar, pga stöldrisken, dvs sedlar som inte kan användas i handeln. Tack!
FRANZ PÅ RYMMEN I MALMÖ/VINTRIE ! ! !
Franz försvann från sitt hem i Vintrie, Malmö, morgonen söndag 16 juli. Tyvärr smet han ut utan halsband. Är gammal och lite långsam, mycket snäll. Särskilt känne–tecken är den svarta lilla fläcken på nosen. Van att vara ute, men kommer alltid hem efter några timmar. Det regnade kraftigt den dagen och kanske har han krupit in någonstans. Hittelön! Ring Britt 0732717661.
 

MIN KATT RIO SÖKER NYTT HEM!
Min kisse Rio behöver komma till nytt hem då jag kommer flytta från hus till lägenhet 8/7. Hon är 9 år och kastrerad. Bor idag i hus och är van utekatt. Ser med fördel att hon får bo i hus eller på gård men det viktigaste är att hon får lov att vara ute. Hon bor idag i Tygelsjö strax söder om Malmö. Hon är van vid hund men hade nog helst sluppit om hon själv hade fått välja. Hon har tidigare under en vecka varit passad av släkting som också har katt fast innekatt och dom kom bra överens med varandra så med det sagt inget hinder om hon får bo med annan katt.
Fredrik 0768-242492.

Se fler katter i fliken Katter söker hem!

SKÄNK GÄRNA EN SLANT - STOR SOM LITEN. 
PlusGiro 35 28 62-7. SWISH 123 419 70 26.

Vänligen meddela Tassebo om den efterlysta katten har kommit tillrätta eller utannonserad katt är utplacerad! kontakta@djurhemmet-tassebo.se 

 

. . . MJAUUUUU! . . . vi är en grupp Kattfamiljer (35 st) som startat projektet KATTERNAS GULDPENG . . . varje månad skramlar vi ihop så mycket KATTGULD vi kan och skänker det sedan i slutet av månaden till ett Katthem vi tillsammans valt ut . . . septembers KATTGULD kommer således att tillfalla er i Tassebo . . . har själv i egen päls varit och besökt er tillsammans med mina Människor och frääääzt ihop med självaste drottning Selma! . . . DET ni!!! . . . senast på måndag kommer 1.725 slantar KATTGULD flyga över till ert konto . . . vi hoppas nu att detta kan hjälpa till i er STORA strävan för utsatta Katter . . . vänliga och varma tazzar från ambassadör Skrållan von Diva med VÄNNER.

Nu har vi lämnat över ytterligare 120 kg Bilanx och denna gång till Katthemmet Tassebo i Helsingborg! Marie blev jätteglad och tackar er alla som föreslog att Stiftelsen Djurhemmet Tassebo I Helsingborg. www.djurhemmet-tassebo.se skulle bli ett av de katthem som fick dela på det dryga tonnet Bilanx ni hjälpte oss att få ihop! Tassebo är fullt av fina, goa katter som behöver ett nytt hem, så har ni möjlighet....åk dit och adoptera en katt!!!

Pooler - en dödsfälla för djuren ! ! !

ARTIKEL I HD OM TASSEBO:

KLICKA NEDAN eller se videon i här! 

SKÄNK GÄRNA EN SLANT - STOR SOM LITEN. 
PlusGiro 35 28 62-7. Nu också med SWISH 123 419 70 26.

Djupdykning i kattarkivet

Lördagen den 8 augusti 2015 var det internationella kattdagen. Det firade vi med en djupdykning i kattarkivet. Varning för sötchock. 
 

Katthemmet överfullt

- kan inte ta emot fler  

 Vi har en lång lista på katter som väntar på att få komma in och de måste vi först ta hand om.

Gå in på www.djurensratt.se eller "Hittekatter i fokus" så hittar ni fler djurorganisationer där.

__________________________ 

  HD Play filmade katterna hos oss! Videos  - klicka här!