HJÄLP OSS ATT HJÄLPA

PlusGiro 35 28 62-7.

Nu också med

SWISH 123 419 70 26.

Våra sponsorer:


 

Djurskyddet 

Temperatur i bilen

KLICKA PÅ TABELLEN OVAN. BRA ATT KÄNNA TILL INNAN MAN LÄMNAR EN HUND, KATT ELLER BARN I BILEN!

TÄNK PÅ ATT BARA NÅGRA MINUTER KAN RÄCKA FÖR ATT EN INDIVID SKA PLÅGAS OCH I VÄRSTA FALL DÖ I BILEN! 

KOKAS HELT ENKELT IHJÄL!

________________________

Tveka aldrig att kontakta polisen om ni ser någon som behandlar ett djur illa! Gå på er magkänsla, tycker ni något är fel så är det bättre att ringa en gång för mycket än inte alls!

Ring 112 vid akuta ärenden eller 114 14 vid ej brådskande.

 

CHILLA ÄR HEMMA IGEN!

 Tusen tack för er hjälp!

KATTERNA HAR FÅTT NYTT HEM!
Carina Malmstedt

Bosse har bott hos oss i ett drygt år och har det hur bra som helst. Han trivs så bra med att få vara både ute o inne. Har också fått en kattkompis i grannkatten Svante.

 

 

Jag rekommenderar Din Studio

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vänligen meddela Tassebo om den efterlysta katten har kommit tillrätta eller utannonserad katt är utplacerad! 

kontakta@djurhemmet-tassebo.se 

EN OGILTIG SEDEL TILL KATTERNAS OMVÅRDNAD!
Släng inte ogiltiga sedlar i papperskorgen utan skicka dem till Tassebo så samlar vi dem på hög och löser in dem samtidigt på Riksbanken. Kostar 100 kr att lösa in dem oavsett hur många. Så kommer de katterna tillgodo oavkortat. Skicka dina sedlar i frankerat kuvert till
Stiftelsen Djurhemmet i Helsingborg - Tassebo
Box 13141, 250 13 Helsingborg
eller lämna dem direkt på Tassebo.
Endast utgångna sedlar, pga stöldrisken, dvs sedlar som inte kan användas i handeln. Tack!
FRANZ PÅ RYMMEN I MALMÖ/VINTRIE ! ! !
Franz försvann från sitt hem i Vintrie, Malmö, morgonen söndag 16 juli. Tyvärr smet han ut utan halsband. Är gammal och lite långsam, mycket snäll. Särskilt känne–tecken är den svarta lilla fläcken på nosen. Van att vara ute, men kommer alltid hem efter några timmar. Det regnade kraftigt den dagen och kanske har han krupit in någonstans. Hittelön! Ring Britt 0732717661.
KATTEN AKILLES BEHÖVER NYTT HEM ! ! !
Akilles är en personlig och väldigt glad katt som älskar att busa och mysa. Hans sysselsättning om dagarna är att leka i lådor, med bollar samt fågel skådning. Akilles gillar även uppmärksamhet i form utav att bli kliad, borstad och badad. Han dricker mer än gärna rinnande vatten då han givetvis är en finsmakare. Akilles är en bland ras mellan norsk skogskatt och bondkatt. Han är 2 år och är kastrerad. Han är väldigt rumsren och har varit innekatt hela sitt liv, men går gärna ut i koppel och myser.
Akilles har en lite bristande balans då han har ett litet höft fel men inget som påverkar han från att hoppa och busa. Han är röntgad och veterinären sa att han inte har ont utav detta så det är inget som tynger han. Tyvärr så har matte och husse gått skilda vägar och har tyvärr inte då tid till att ha Akilles kvar. Så nu vill vi att han kommer till någon som vill ha en social och väldigt mysig katt.
Hör av er på 0721773806 gärna sms så ringer jag upp. Vi bor i Helsingborg. Hälsningar My.
  
KATTEN EMMY PÅ RYMMEN I OTTARP/HÄRSLÖV ! ! !
Emmy en honkatt på 1 år är försvunnen sedan en månad tillbaka. Hon sågs senast i Ottarp (hon bor där) /Härslöv där hon försvann. Hon har tappat sitt halsband och är varken öronmärkt eller chipmärkt. Hon är nyligen steriliserad och kan fortfarande ha kortare päls på magen och ett ärr som man känner om man klappar henne på magen. Ser ni henne så försök gärna locka henne till er och ta in henne så att vi kan hämta henne! 
Hör av er till mig på 070-9500715 eller till 076-021 69 59. Mvh Josefine och Adriana Zamora
 
 
"LILLA GUBBEN" HEMMA IGEN I LARÖD!
Vår älskade katt "Lilla Gubben" försvann från vår lägenhet i Laröd någon gång troligtvis mellan 01.00 och 08.00 natten till måndag. 

Nyinkomna katter,

se vidare i fliken Katter söker hem!

 

ÅRETS SOMMARMARKNAD 2017 - VÄLBESÖKT AV MÅNGA KATTVÄNNER! - KAFFESERVERING MED VÅFFLOR - LOPPIS - LOTTERI - ÖPPET HUS AV KATTHEMMET.

Tack alla besökare som Sommarmarknadsdagen trotsade det svala gråvädret när regnet hängde över oss, lotterna försvann som smör i solen och när smakar en Tassebovåffla bäst - varje gång förstås!

- Tassebo tackar alla Givare, Besökare, Sponsorer och Volontärer för Sommarmarknadsdagen där tusentals prylar bytte ägare och inbringade medel till Tassebo's fortsatta verksamhet.

MIN KATT RIO SÖKER NYTT HEM!
Min kisse Rio behöver komma till nytt hem då jag kommer flytta från hus till lägenhet 8/7. Hon är 9 år och kastrerad. Bor idag i hus och är van utekatt. Ser med fördel att hon får bo i hus eller på gård men det viktigaste är att hon får lov att vara ute. Hon bor idag i Tygelsjö strax söder om Malmö. Hon är van vid hund men hade nog helst sluppit om hon själv hade fått välja. Hon har tidigare under en vecka varit passad av släkting som också har katt fast innekatt och dom kom bra överens med varandra så med det sagt inget hinder om hon får bo med annan katt.
Fredrik 0768-242492.

PELLE - äldre hankatt, snäll och tillgiven.

Se fler katter i fliken Katter söker hem!

TVÅ FINA SYSKONKATTER SÖKER NYTT HEM ! ! !

Har 2 bondkatter på 5 år som behöver omplaceras pga allergi i familjen. Hane och hona. De är syskon och kastrerad och steriliserad. De är vana att vara ute samt är de vana vid barn. 

KOLA (hanen) är nog den snällaste och gosigaste katt jag någonsin stött på. Han vill kela med alla han träffar på och han trivs att vara ute och busa.

FLÄCKIS (honan) är grå/vit i pälsen och är lite mer försiktig med nya människor tills du gett henne en godisbit. Ja hon e glupsk, sen kan du klappa och kela med henne. Hon gillar att dricka vatten ur kranen. 
Båda katterna kommer gärna o lägger sig intill dig när du ligger o vilar eller tittar på tv. 
Ser gärna att de kommer till ett hem där de kan vara utomhus med. 
Katterna finns i Helsingborg. Peter Larsson, 0760298902, Peter254@live.com

KATTEN BRUNO PÅ RYMMEN I JONSTORP!
Han försvann tisdag 23 maj. Han är vit med svart svans och tre svarta punkter på huvudet. Han är kastrerad och chippad (ID 276095610117100). Bruno är alltid ute dagtid och kommer hem på kvällen och sover i huset. Han kommer också flera gånger på dagen hem och får foder och vill har kärleksfull omsorg. Kanske är han skadad och rädd? 
Doreen, Norra Kustvägen 577, Jonstorp,

mobil: +49 162 2668582
email: weiche.doreen@gmail.com

SÖKER NYTT HEM TILL MIN ÄLSKADE KATT SNAITIS
Snaitis är en ca 3 år gammal honkatt. Veterinären har uppskattat hennes ålder då hon hittades två år sen. Snaitis är vaccinerad, kastrerad och zip bemärkt. Hon är rädd för andra vuxna katter men mycket hundvan. Skulle gärna ha möjlighet att vistas ute på en gård men går även bra som innekatt. Söker nytt hem på grund av allergi i familjen. la0335bj-s@student.lu.se Mvh Laura Björk.

KATTEN SPOOK PÅ RYMMEN I MÖLLE!
Spook som är en nästan två år gammal okastrerad men chipmärkt hankatt försvann i Mölle den 1 maj. Vi är så oroliga att det har hänt honom något. Han är van att vara ute men har aldrig varit borta så här länge tidigare.
kehlin@yahoo.se. Med vänlig hälsning/Kerstin Ehlin.

SKÄNK GÄRNA EN SLANT - STOR SOM LITEN. 
PlusGiro 35 28 62-7. SWISH 123 419 70 26.

KATT PÅ RYMMEN I HELSINGBORG
Försvann från Augustigatan 3, 14 april, innekatt som håller på att bli utekatt. Kontakta Åsa vid iakttagelse, 0701322589.

VÅR KATT MILO HAR SPRUNGIT BORT I VIKEN!
Han liknar en norsk skogskatt. Mycket yvig svans och tjock päls. Tigermönstrad brunsvart. Trekantigt huvud. Öron är ljusa innanför och mörka utanpå. Han är 11 månader och lite rädd av sig. Van att gå utomhus, men inte där han sprang bort på Ringvägen i Viken. Han gör gnälliga ljud ifrån sig när han blir rädd. Tatuerad på vänstra örat. 4H569.
Vid iakttagelse ring Camilla, 0706 30 00 11.

TIFFY ÄR PÅ RYMMEN i KLIPPAN/Järnvägsgatan!
Hon försvann i Klippan natten mellan den 10-11 april. Hon är van ute- och innekatt men är aldrig ute mer än 1-2 h gången. Hon lyssnar till namnet Tiffy. Hennes jamande är ganska "hest". Tiffy är inte id-märkt men har ett rosa halsband (om det inte ramlat av). Hon är kastrerad så hankatter har hon inte brytt sig om de senaste 7 åren. Hon fyller 13 i år. Vi tror att hon kanske blivit instängd nånstans eller kanske kommit med ett fordon. Hon är svartbrun med fluffig långhårig päls. Enda vita på henne är ett morrhår. Emmy 0704853251, 0703532594.

SKOGSKATTERNA ALICE OCH ELSA SÖKER GEMENSAMT HEM
Alice och Elsa är två skogissyskon på 7 år som söker ett gemensamt hem där de kan gå ut och in. Det nya hemmet ska vara på landet eller om man bor där det är bilfritt och inte för stort bostadsområde. De är steriliserade, id-märkta och vaccinerade. Alice är pratig och mycket tillgiven medan Elsa är lite mer blyg. Då de alltid har haft varandra är det viktigt att de kommer till samma hem.
Pris 2.000 kr och då är deras saker inkluderade.
Vid intresse ring Paul, 0703-529703.

TVÅ SYSKONKATTER SÖKER NYTT HEM ! ! !
Söker intensivt efter ett nytt hem för mina tjejer, 2 systrar, steriliserade, på 5 år som måste placeras om. 
Lasse Göransson 0733277357.

Se fler katter i fliken Katter söker hem!

SKÄNK GÄRNA EN SLANT - STOR SOM LITEN. 
PlusGiro 35 28 62-7. SWISH 123 419 70 26.

VILSEN HONKATT I ÅSTORP SÖKER SIN ÄGARE ! ! !
Upphittad honkatt, rätt så ung. Kom till oss lördag kväll och var hungrig. Vi har själv 2 katter som ej gilla att hon kom in. Vi gav henne mat, sen var vi tvungen att släppa ut henne. Hon har varit utanför hela natten. 
Nu tog vi in henne igen . . . Jonas, 0720112137.

Fler katter under fliken Upphittade katter!

TASSEBOBLADET skickas ut till de som skänker via PlusGiro, ej Swish eftersom det saknas adressuppgifter.

SENASTE TASSEBOBLAD FINNS HÄR ! ! !

Vänligen meddela Tassebo om den efterlysta katten har kommit tillrätta eller utannonserad katt är utplacerad! kontakta@djurhemmet-tassebo.se 

SKÄNK GÄRNA EN SLANT - STOR SOM LITEN. 

PlusGiro 35 28 62-7. Nu också med SWISH 123 419 70 26.

 

. . . MJAUUUUU! . . . vi är en grupp Kattfamiljer (35 st) som startat projektet KATTERNAS GULDPENG . . . varje månad skramlar vi ihop så mycket KATTGULD vi kan och skänker det sedan i slutet av månaden till ett Katthem vi tillsammans valt ut . . . septembers KATTGULD kommer således att tillfalla er i Tassebo . . . har själv i egen päls varit och besökt er tillsammans med mina Människor och frääääzt ihop med självaste drottning Selma! . . . DET ni!!! . . . senast på måndag kommer 1.725 slantar KATTGULD flyga över till ert konto . . . vi hoppas nu att detta kan hjälpa till i er STORA strävan för utsatta Katter . . . vänliga och varma tazzar från ambassadör Skrållan von Diva med VÄNNER.

FEM KATTER SÖKER NYA HEM VARDERA!!!

De behöver akut nya hem. De är tama men ovana vid nya människor och behöver därför komma till förstående människor som kan ge dom lite tid att vänja sig. Dessa katter är både inne- och utekatter. 
Mail: IngridNordengren@gmail.com Mvh Ingrid.

LEKA, hona, 4 år. Vit med svart på huvudet och helsvart svans, samt en rund svart fläck på höger sida. Kastrerad med flankteknik och öronmärkt. och chippad. (denna katten har varit försvunnen en tid)

NOSSE, hane, 4 år, svart/vit symmetrisk teckning. Kastrerad och öronmärkt. 

RANDI, hane, 4 år, vit med svart på huvudet och svart/vitrandig svans. Kastrerad och öronmärkt.

TASSA, hona, 4 år. Fläckig med vit nos, tre-färgad. Kastrerad med flankteknik och öronmärkt. och chippad. 

LILLASYSTER 13 år. Hona, (Mammakatten). Fläcklig. trefärgad. Svart i halva ansiktet. Kastrerad med flankteknik och öronmärkt / chippad

Nu har vi lämnat över ytterligare 120 kg Bilanx och denna gång till Katthemmet Tassebo i Helsingborg! Marie blev jätteglad och tackar er alla som föreslog att Stiftelsen Djurhemmet Tassebo I Helsingborg. www.djurhemmet-tassebo.se skulle bli ett av de katthem som fick dela på det dryga tonnet Bilanx ni hjälpte oss att få ihop! Tassebo är fullt av fina, goa katter som behöver ett nytt hem, så har ni möjlighet....åk dit och adoptera en katt!!!

Pooler - en dödsfälla för djuren ! ! !

ARTIKEL I HD OM TASSEBO:

KLICKA NEDAN eller se videon i här!

Katthemmet överfullt

- kan inte ta emot fler  

SKÄNK GÄRNA EN SLANT - STOR SOM LITEN. 
PlusGiro 35 28 62-7. Nu också med SWISH 123 419 70 26.

Djupdykning i kattarkivet

Lördagen den 8 augusti 2015 var det internationella kattdagen. Det firade vi med en djupdykning i kattarkivet. Varning för sötchock. 

 _______________________________

Vi har intagningsstopp av katter tills vidare.

 Vi har en lång lista på katter som väntar på att få komma in och de måste vi först ta hand om.

 Gå in på "Hittekatter i fokus" i länken längst ned på sidan så hittar ni fler djurorganisationer där.

http://hittekatter.ifokus.se/articles/4d7148b1b9cb46222705cd99-alla-katthem-i-sverige

__________________________ 

  HD Play filmade katterna hos oss! Videos  - klicka här!