Gårds- & Vindsloppis 

 

  

JULMARKNAD 2019 VÄLBESÖKT AV MÅNGA TROGNA KATTVÄNNER trots vädrets lynniga makter med hagelskurar och småregn. Lotteriet slutsålt snabbt. Nybryggt kaffe och varm glögg samt hembakat i Tassebo café. Gårds- och Vindsloppisförsäljningen med julsaker och övriga loppissaker såldes och inbringade behövande medel till kattverksamheten. 
Tack till alla Kattvänner, Besökare, Givare, Sponsorer och Volontärer som medverkade till en fin Julmarknadsdag 2019.

DJURENS DAG 2019 FIRADES LÖRDAG 28 SEPTEMBER PÅ TASSEBO MED ÖPPET HUS I KATTHUSEN OCH DAGEN TILL ÄRA BJÖD KATTERNA PÅ FIKA TILL ALLA DJURVÄNNER SAMT VÄLBESÖKT GÅRDS- OCH VINDSLOPPIS OCH LOTTER GICK ÅT SOM SMÖR I SOLEN I DET LYNNIGA VÄDRET UNDER DJURENS DAG. VÄDERLEKSPROGNOSEN SÅG INTE GYNNSAM UT MEN VAR OSS NÅDIGT UNDER ÖPPETTIDERNA UNDER DAGEN MED EN MINDRE REGNSKUR.
Tassebo tackar alla Givare, Besökare och Sponsorer samt Volontärer för ett gott jobb till DJURENS DAG där tusentals loppisprylar såldes och inbringade medel till Tassebo's fortsatta verksamhet.

SOMMARMARKNAD 2019 - VÄLBESÖKT AV MÅNGA KATTVÄNNER! - KAFFESERVERING MED VÅFFLOR - GÅRDSLOPPIS - VINDSLOPPIS - LOTTERI - ÖPPET HUS AV KATTHEMMET.
Tack alla besökare som Sommarmarknadsdagen 2019 i det fina varma sommarvädret, molnfritt - full sol - Lotterna försvann som vanligt som smör i solen.
- Tassebo tackar alla Givare, Besökare, Sponsorer och Volontärer för Sommarmarknadsdagen där tusentals prylar bytte ägare och inbringade medel som hjälper oss att hjälpa Tassebo's fortsatta verksamhet med katterna.

PÅSKMARKNAD 2019 - VÄLBESÖKT AV MÅNGA KATTVÄNNER! - KAFFESERVERING MED VÅFFLOR - LOPPIS - LOTTERI - ÖPPET HUS AV KATTHEMMET.
Tack alla besökare för det storslagna intresset av Tassebo verksamhet med loppisförsäljning och vädrets makter var oss nådiga - lotteriet som gick åt som smör i solen i det riktigt kyliga vädret och våffelförsäljningen gick för högtryck med gott kaffe.
- Tassebo tackar alla Givare, Besökare, Sponsorer och Volontärer för Påskmarknadsdagen där återigen tusentals prylar bytte ägare och inbringade medel till Tassebo's verksamhet.
 

SKÄNK GÄRNA EN SLANT - STOR SOM LITEN.
PlusGiro 35 28 62-7. SWISH 123 419 70 26.

JULMARKNAD 2018 BESÖKTES AV MÅNGA KATTVÄNNER och vädrets makter var oss även denna gång nådigt i det gråmulna vädret utan regn. Lotteriet såldes slut ganska snabbt. Nybryggt kaffe och varm glögg samt hembakat i Tassebo café. Gårdsloppisförsäljning med julsaker och övriga loppissaker såldes och inbringade behövande medel till kattverksamheten. 
Tack till alla Kattvänner, Besökare, Givare, Sponsorer och Volontärer som medverkade till en fin Julmarknadsdag 2018.

DJURENS DAG 2018 FIRADES LÖRDAG 29 SEPT PÅ TASSEBO MED ÖPPET HUS I KATTHUSEN OCH DAGEN TILL ÄRA BJÖD KATTERNA PÅ FIKA TILL MÅNGA DJURVÄNNER SAMT LOPPIS OCH LOTTER GICK ÅT SOM SMÖR I SOLEN I DET LITE OSTADIGA HÖSTVÄDRET UNDER DJURENS DAG.
Tassebo tackar alla Givare, Besökare och Sponsorer samt Volontärer för ett gott jobb till DJURENS DAG där tusentals loppisprylar såldes och inbringade medel till Tassebo's verksamhet.

ÅRETS SOMMARMARKNAD 2018 - VÄLBESÖKT AV MÅNGA KATTVÄNNER! - KAFFESERVERING MED ÄPPLEKAKA/VANLJSÅS - GÅRDSLOPPIS - VINDSLOPPIS - LOTTERI - ÖPPET HUS AV KATTHEMMET.
Tack alla besökare som Sommarmarknadsdagen i det fina sommarvädret, full sol och 20-22 gr - Lotterna försvann som vanligt som smör i solen.
- Tassebo tackar alla Givare, Besökare, Sponsorer och Volontärer för Sommarmarknadsdagen där tusentals prylar bytte ägare och inbringade medel som hjälper oss att hjälpa Tassebo's fortsatta verksamhet med katterna.

PÅSKMARKNAD 2018 - VÄLBESÖKT AV MÅNGA KATTVÄNNER! - KAFFESERVERING MED VÅFFLOR - LOPPIS - LOTTERI - ÖPPET HUS AV KATTHEMMET.
Tack alla besökare för intresset av Tassebo verksamhet med loppisförsäljning och lotteriet som gick åt som smör i solen fastän solen inte var framme på den lite väl kyliga och gråmulna dagen men våfflor och kaffe värmde gott .
- Tassebo tackar alla Givare, Besökare, Sponsorer och Volontärer för Påskmarknadsdagen där tusentals prylar bytte ägare och inbringade medel till Tassebo's verksamhet.

ÅRETS JULMARKNAD 2017 BESÖKTES AV MÅNGA KATTVÄNNER och vädrets makter var oss även denna gång nådigt och bjöd på fint väder. Lotteriet med fina vinster försvann fort. Nybryggt kaffe och varm glögg samt julkakor. Loppisförsäljning med massor av julsaker och övriga loppissaker som såldes och inbringade medel till kattverksamheten. 
Tack alla Kattvänner, Besökare, Sponsorer och Volontärer som medverkade till en fin Julmarknadsdag 2017.

DJURENS DAG 2017 FIRADES PÅ TASSEBO MED ÖPPET HUS I KATTHUSEN OCH DAGEN TILL ÄRA BJÖD KATTERNA PÅ FIKA I VACKERT HÖSTVÄDER MED MÅNGA DJURVÄNNER SAMT LOPPIS OCH LOTTERI!

Tassebo tackar alla Givare, Besökare och Sponsorer samt Volontärer för ett gott jobb till DJURENS DAG där tusentals loppisprylar såldes och inbringade medel till Tassebo's verksamhet med fint höstväder under dagen. Lotteri, loppis och fika gick åt som smör i solen i det fina höstvädret under Djurens Dag.

TACK ALLA BESÖKARE PÅ GÅRDSLOPPISEN IDAG 
som bjöd på lite lynnigt paraplyväder ömsom regn och sol.
- Tassebo tackar alla Givare, Besökare, Sponsorer och Volontärer för Gårdsloppisdagen dagen där tusentals prylar bytte ägare och inbringade medel till Tassebo's fortsatta verksamhet.

ÅRETS SOMMARMARKNAD 2017 - VÄLBESÖKT AV MÅNGA KATTVÄNNER! - KAFFESERVERING MED VÅFFLOR - LOPPIS - LOTTERI - ÖPPET HUS AV KATTHEMMET.

Tack alla besökare som Sommarmarknadsdagen trotsade det svala gråvädret när regnet hängde över oss. Lotterna försvann som smör i solen och när smakar en Tassebovåffla bäst - varje gång förstås!

- Tassebo tackar alla Givare, Besökare, Sponsorer och Volontärer för Sommarmarknadsdagen där tusentals prylar bytte ägare och inbringade medel till Tassebo's fortsatta verksamhet.

Jag rekommenderar Din Studio

 

 ÅRETS PÅSKMARKNAD 2017 - VÄLBESÖKT AV MÅNGA KATTVÄNNER! - KAFFESERVERING MED VÅFFLOR - LOPPIS - LOTTERI - ÖPPET HUS AV KATTHEMMET.

Tack alla besökare för intresset av Tassebo verksamhet med lotteriet som gick åt som smör i solen fastän solen inte var framme på den lite kyliga och gråmulna dagen och servering som värmde med våfflor och kaffe samt loppisförsäljning.

- Tassebo tackar alla Givare, Besökare, Sponsorer och Volontärer för Påskmarknadsdagen där tusentals prylar bytte ägare och inbringade medel till Tassebo's verksamhet.

 

ÅRETS JULMARKNAD 2016 BESÖKTES AV REKORD-MÅNGA KATTVÄNNER och vädrets makter var oss nådiga och bjöd på fint väder. Lotteriet med fina vinster gick åt som smör i solen. Servering av nybryggt kaffe och varm glögg samt julkakor. Loppisförsäljning med massor av julsaker och övriga loppissaker som såldes och inbringade medel till kattverksamheten. 

Tack alla Kattvänner, Besökare, Sponsorer och Volontärer som medverkade till en fin Julmarknadsdag 2016.

DJURENS DAG 2016 FIRADES PÅ TASSEBO MED ÖPPET HUS I KATTHUSEN OCH KATTERNA BJÖD PÅ FIKA I VACKERT HÖSTVÄDER MED MÅNGA DJURVÄNNER SAMT LOPPIS OCH STORT LOTTERI!

Tassebo tackar alla Givare, Besökare och Sponsorer samt Volontärerna för ett gott jobb till DJURENS DAG där tusen-tals loppisprylar såldes och inbringade medel till Tassebo's verksamhet med fint höstväder under dagen. Lotteri, loppis och fika gick åt som smör i solen under Djurens Dag.

DJURENS DAG - Djurens dag startades 1931 av ekologer i Italien för att uppmärksamma att djurarter hotades av utrotning. Numera firas Djurens dag för att påminna om vikten av djurens välmående och för att belysa djurens situation. Valet av datum, den 4 oktober, var för att det är den helige Franciskus av Assisis födelsedag. Han anses vara djurens skyddshelgon. Numera firas Djurens dag över hela världen oavsett religion. I Sverige uppmärksammar djur-skydds- och djurrättsorganisationer Djurens dag varje år.

ÅRETS SOMMARMARKNAD 2016 - VÄLBESÖKT AV MÅNGA KATTVÄNNER! - KAFFESERVERING MED VÅFFLOR - LOPPIS - LOTTERI - VISNING AV KATTHEMMET.

Tack alla besökare som trotsade paraplyvädret som upphörde ganska snabbt efter öppning.

- Tassebo tackar alla Givare, Besökare, Sponsorer och Volontärer för Sommarmarknadsdagen där tusentals prylar bytte ägare och inbringade medel till Tassebo's verksamhet.

PÅSKMARKNAD 2016 - VÄLBESÖKT AV MÅNGA KATTVÄNNER! - KAFFESERVERING MED VÅFFLOR I DET FINA VÄDRET - LOPPIS - LOTTERI - VISNING AV KATTHEMMET.

- Tassebo tackar alla Givare, Besökare och Sponsorer samt Volontärerna för ett gott jobb på Påskmarknadsdagen där tusentals prylar bytte ägare och inbringade medel till Tassebo's verksamhet med gynnsamt väder hela dagen. 

Lotteri, loppis och våfflor gick åt som smör i solen under marknadsdagen.

ÅRETS JULMARKNAD 2015 BESÖKTES AV MÅNGA KATTVÄNNER som trotsade vädret med regn och blåst. Serveringen bjöd på nybryggt kaffe och varm glögg samt julkakor. Populär färsäljning av lotter som snabbt tog slut samt loppisförsäljning med massor av julsaker och övriga loppissaker. Tack alla Kattvänner, Besökare och Sponsorer till Julmarknadsdagen 2015.

Tassebo tackar alla Givare, Kattvänner, Besökare och Sponsorer för Gårdsloppisdagen lördagen 7 november 2015 där prylar bytte ägare o inbringade medel till Tassebo's verksamhet.

 DJURENS DAG FIRADES PÅ TASSEBO MED LOPPIS - STORT LOTTERI - VISNING AV KATTERNA I KATTHUSEN OCH ATT KATTERNA BJÖD PÅ FIKA I VACKERT HÖSTVÄDER MED MÅNGA DJURVÄNNER!

ÅRETS SOMMARMARKNAD - VÄLBESÖKT AV REKORDMÅNGA KATTVÄNNER! - KAFFESERVERING MED VÅFFLOR - LOPPIS - LOTTERI - VISNING AV KATTHEMMET - FISKDAMM FÖR BARNEN
- Tassebo tackar alla Givare, Besökare och Sponsorer för SOMMARMARKNADSDAGEN där tusentals prylar bytte ägare och inbringade medel till Tassebo's verksamhet den underbara sommardagen med perfekt väder.

GÅRDSLOPPISEN HADE TUR PÅ BRA LOPPISVÄDER MED MÄNGDER AV PRYLAR - REGNET KOM EFTER LOPPISEN!

ÅRETS PÅSKMARKNAD - VÄLBESÖKT AV MÅNGA KATTVÄNNER! - KAFFESERVERING MED VÅFFLOR - LOPPIS - LOTTERI - VISNING AV KATTHEMMET.

Tassebo tackar alla Givare, Besökare och Sponsorer för Påskmarknadsdagen där tusentals prylar bytte ägare och inbringade medel till Tassebo's verksamhet.

ÅRETS JULMARKNAD 2014 BESÖKTES AV MÅNGA KATTVÄNNER som trotsade lite småkyligt väder med regn i luften, serveringen bjöd på nybryggt kaffe och varm glögg samt julkakor. Populär färsäljning av lotter som snabbt tog slut samt loppisförsäljning av julsaker och handgjorda pärlarmband med olika katt-tematexter och sedvanliga övriga saker. 

Tack alla djurvänner som besökte oss idag!

Birthy och Leonie serverar på Julmarknadsdagen 2014.

 DJURENS DAG FIRADES PÅ TASSEBO MED LOPPIS - STORT LOTTERI - TIPSRUNDA MED KLURIGA FRÅGOR - VISNING AV KATTERNA I KATTHUSEN OCH ATT KATTERNA BJÖD PÅ FIKA I VACKERT HÖSTVÄDER MED MÅNGA DJURVÄNNER!

 DJURENS DAG - Djurens dag startades 1931 av ekologer i Italien för att uppmärksamma att djurarter hotades av utrotning. Numera firas Djurens dag för att påminna om vikten av djurens välmående och för att belysa djurens situation.

 Tassebo's 30-års jubileumsdag bjöd på fint väder med loppis, kaffeservering & våfflor, visning av alla katter i katthusen och ett stort lotteri.

 Tack alla djurvänner som besökte oss under jubileumsdagen!